У мареві казки

У грудні 2011 року в Політехнічному технікумі КІСумДУ проводився захід для дітей. Їм була представлена невелика казочка «Кай і Герда»,виконавцями якої були студенти технікуму та інституту. Цю дивовижну казкову історію організатори цього навчального закладу вирішили трішки змінити, і тому вона вийшла більш сучасною.

У мареві казки

На початку концерту дітки разом зі ведучою гучно кликали Діда Мороза та його улюблену онуку. За умовами концерту, вони вийшли лише після кількох гучних вигукувань діточок. Потім Снігуронька привітали їх віршиками, і разом з Дідом Морозом і дітьми почали водититанок під новорічну пісню. Після танка розпочалася історія про Кая і Герду. Почалося все з мультфільму,який перейшов в казку. У ній були моменти, коли наші актори повинні були запрошувати діточок на танець,щоб трішки урізноманітнити їхню уяву. Всю казочку дітки уважно слухали та аплодували нашим героям. В кінці казки була фінальна пісня, під яку дітки весело пританцьовували.
Після закінчення казочки діти подякували акторам за їхню виставу. І ось вийшли наші новорічні персонажі – Дід Мороз та Снігуронька,які запитали у наших маленьких гостей, чи знають вони вірші? І кожна дитина,яка вивчила, – підходила до Діда Мороза і розповідала йому віршика та отримувала свій солодкий подаруночок. Після отримання подарунків дітки фотографувалися з Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими героями казки біля новорічної ялинки.

Сур Катерина,
студентка ПТ КІ СумДУ