Молодіжний корпоратив

Казкове диво – Новий рік…

Новий рік! Сніжне, довгоочікуване і чарівне свято. Дитяче, затишне і домашнє. Свято, котре з нетерпінням чекають дорослі й діти. Яка чудова можливість поспілкуватися зі своєю родиною, провести разом час, зробити одне одному приємні подарунки й сюрпризи. Новорічні свята – дійсно чарівні. У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання…
Не минув Новий рік і стіни нашого ПТ та КІ Сум ДУ. де 29 грудня весь студентський колектив відсвяткував це веселе, радісне свято. Разом зібрались усі: спортсмени, вокалісти, КВНщики, члени студрад, самоврядування та профспілок.
Бажаним гостем корпоративу був директор інституту Бібік В.В., який привітав студентів, викладачів з наступаючим Новим роком та подарував молоді великий та смачний торт.

Молодіжний корпоратив

Сьогодні без Діда Морозa складно уявити собі Новий рік. Він щедро обдаровує дарунками зі свого великого мішка. Завжди поруч з чудовим Дідусем – Снігуронька, його внучка, і це не дивно….. Але і на наш святковий вечір завітали ці казкові персонажі. Дідусь з онучкою нагороджували медалями студентів за їх активний образ життя та особливі досягнення.
За святковим столом знаходилися всі ті, хто з головою осунувся у бурхливе поза навчальне життя навчального закладу.
Корпоратив проходив весело, з піснями, всі залюбки спілкувалися між собою, обговорювали спільні теми року, що минав. А антураж, створений безліччю запалених свічок, був дійсно по-новорічному святковим.
Після привітань директора, викладачів, студентів, розпочалася святкова дискотека.
Організаторам корпоративу від імені студенства виносимо найкращі слова вдячності за прекрасно проведений вечір!!!

Думенко О.В.,
Голова студради гуртожитку №1