Подорожі вокальної студії Елегія

Подорожі вокальної студії «Елегія»

21 січня група наших студентів – активних учасників художньої самодіяльності разом із керівником вокальної студії «Елегія» – Бібик Л.Ю. та викладачем світової літератури Радько Т.М. відвідали Київський Національний університет культури і мистецтв. Цього дня цей сучасний навчальний заклад гостинно приймав тисячі студентів, їхніх батьків, викладачів з різних куточків України в рамках традиційного «Дня відкритих дверей», презентуючи свої досягнення, свій потенціал, свої проекти.

Подорожі вокальної студії Елегія

Програма була дуже насиченою та змістовною: ми здійснили цікаву екскурсію навчальним закладом, спілкувалися з викладачами, студентами інституту готельно-ресторанного та туристичного сервісу, інституту міжнародних відносин і журналістики, інституту комп’ютерних наук, інституту кіно і телебачення, інституту культури, інституту мистецтв, інституту дизайну та індустрії моди. Ми мали зустріч-діалог із ректором КНУКіМ – Михайлом Михайловичем Поплавським, побували на концерті за участі «зіркових» студентів КНУКіМ, а найсміливіші учасники вокальної студії «Елегія» наважилися продемонструвати свої вокальні дані завідувачу кафедри естрадного співу інституту мистецтв, професору, відомому українському виконавцю – Віктору Михайловичу Шпортьку, отримавши корисні поради щодо розвитку своїх даних. В Академії перукарського мистецтва та декоративної косметики ми зустрілися з нашим земляком, талановитим художником, членом Національної спілки художників України, викладачем Академії Сергієм Павловичем Ярешком.

Подорожі вокальної студії Елегія

Сповнені позитивних вражень і корисної інформації, ми поверталися до рідного міста. Спогади про цей день, проведений в сучасному столичному навчальному закладі, атмосферу творчості й успіху, що панує в ньому, надзвичайну гостинність господарів, надовго залишаться в наших серцях.

Радько Т.М.,
керівник музею ПТ КІ СумДУ