Проект – Від серця до серця

Міжрегіональний конкурс-фестиваль молодих виконавців патріотичної пісні «Від серця до серця» відбувається щороку в м. Конотоп Сумської області з 2001 року за підтримки відділу Конотопської міської ради у справах молоді та спорту з метою відродження й популяризації патріотичної пісні в Україні і за її межами, об’єднання зусиль педагогічних колективів навчальних закладів, державних і громадських організацій у справі патріотичного виховання юних громадян України, виявлення та підтримки талановитої та обдарованої молоді, розкриття їх творчих здібностей та виконавської майстерності, збереження славних мистецьких традицій нашого регіону, а також розвиток і закріплення дружніх, добросусідських відносин та пожвавлення творчого обміну з країнами СНД.
Дата відкриття проекту – 12.05.2001 року

Проект - Від серця до серця

У конкурсній програмі щороку приймають участь близько 100 учнів шкіл, ВПУ та вищих навчальних закладів міста. Фестиваль проходить за підтримки Політехнічного технікуму, Конотопського інституту СумДУ та Молодіжної організації студентів «Новий час», Всеукраїнської громадської організації «Словяне» та багато інших партнерів, яких не залишила байдужими вагомість зазначеного проекту. На заході також щорічно присутні шановані гості – ветерани війни та праці, керівники громадських організацій та творчих колективів, їх батьки та друзі. Географія та чисельність прихильників проекту щороку зростає, що говорить про його незмінну актуальність для нашого суспільства.
Завдання фестивалю: 1) популяризувати вітчизняну патріотичну пісню та пісні радянських часів; 2) налагодити творчу співдружність молоді країн-учасниць конкурсу-фестивалю; 3) пробудити у молоді відчуття патріотизму, героїзму та гуманності; 4) виховати шанобливе ставлення підростаючого покоління до історії своєї Батьківщини, а також національної гідності; 5) залучити професійних виконавців до творчої співпраці з обдарованою молоддю країн-учасниць фестивалю, надати їм допомогу; 6) виявити найбільш талановитих авторів і виконавців, творчих колективів, які працюють у жанрі патріотичної пісні; пошук нових форм і методів роботи з творчо-обдарованою молоддю; 7) узагальнити та поширити кращий досвід роботи з дитячими та молодіжними колективами та виконавцями.
Слідкуйте за оголошеннями щодо інформації про проведення заходу.

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

 

Проект - Від серця до серця

Проект - Від серця до серця