Проект – Завжди разом

Організація ігрових занять для дітей з обмеженими фізичними можливостями в спортивній залі Політехнічного технікуму КІСумДУ.
Дата відкриття проекту – 01.11.2008 року
Ініціатори проекту – Качура Ольга Олегівна

Проект - Завжди разом

Студенти нашого закладу вже не перший рік відвідують дітей, що мешкають в інтернатах міста. Щосуботи, двічі на місяць, організовуються агітбригади з числа волонтерів Політехнічного технікуму та Конотопського інституту СумДУ для дружнього відвідування мешканців інтернатів міста. Студенти готують цікаві змістовні програми для своїх маленьких друзів: вони співають «карооке», переглядають художні фільми, тренуються у формуванні зачісок, грають в різні ігри тощо.

Проект - Завжди разом

Дійсно, те почуття, коли ти бачиш вдячні посмішки дітлахів, що чекають на тебе з нетерпінням щосуботи, не тільки не можна нічим замінити, але навіть порівняти його з чимось іншим – неможливо. Коли ти дивишся у ці маленькі оченята, то бачиш там і біль того, що колись довелося пережити, на превеликий жаль, відбиток самотності, а поряд з цим – величезну радість від зверненої на них уваги. Діти завжди відчувають ласку та любов, з якою кожен з нас йде до них. Бачать та зберігають тепло наших сердець, яке назавжди залишається з ними. Ми багато чого вчимося одне в одного. Наші студенти показують їм приклад дружності, поваги до оточуючих і якими б вони не були, терпінню –хоча воно інколи дається важко; деколи – наполегливості та вміння відповідати за свої слова та вчинки. А вони в свою чергу відкривають для нас той світ безпосередньості, про який ми інколи забуваємо. Саме в інтернаті розумієш, чого варта справжня дружба та як її потрібно берегти! Дивлячись на дітей, розумієш, що життя прекрасне й заради таких посмішок варто жити! Приєднуйтесь до нас! В нашому дружньому колі є місце для кожного!