Підготовка до вступу

У інституті працюють підготовчі курси. Заняття проводять кваліфіковані викладачі. Довідки за телефоном (05447) 2-39-91.
Адреса: м.Конотоп, Пр.Миру, 26. кім.100

Конотопський інститут СумДУ з метою надання допомоги абітурієнтам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання, вступу до інституту та успішної адаптації до навчання у вищому навчальному закладі оголошує набір на підготовчі курси.

Заняття на курсах проводяться за програмами тестування Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Для слухачів підготовчих курсів проводяться пробні тестування за завданнями складеними відповідно до технічних характеристик тестів УЦОЯО. Відповідно до Умов прийому до ВНЗ України слухачі підготовчих курсів матимуть суттєві переваги при вступі до університету.

Особам, які в рік вступу закінчили підготовчі курси вищого навчального закладу для вступу для навчання на інженерно-технічних напрямах підготовки при вступі на відповідний напрям підготовки даного вищого навчального закладудодається до 10 балів за результатами підсумкової атестації за умови, що обсяг навчальних годин складає не менше 150 аудиторних годин та термін навчання – не менше трьох місяців визначили порядок попередньої електронної реєстрації заяв вступників на участь у конкурсі з наступним поданням документів на паперових носіях.